Fotoshoot bij Dianne Mathieu Fotografie

Kiezen van de locatie

Fotoshoots kunnen worden geboekt bij mij in de fotostudio in Bunnik of op locatie (in de regio Utrecht). 

Wil je een fotoshoot boeken op locatie? Ik denk graag met je mee welke locatie geschikt is. 


De fotoshoot

We beginnen de fotoshoot altijd met een korte kennismaking waarin we ook jouw wensen en de mogelijkheden bespreken. Voor voorbeelden van foto's kan je kijken in mijn portfolio.

Ik kan je adviseren welke kleding mooi is voor op de foto. Bij de meeste fotoshoots is minimaal 1 kledingwissel mogelijk tijdens de shoot, zodat je ook echt verschillende foto's krijgt. 

Als je visagie hebt bijgeboekt is, zullen we samen met de make-up artist de make-up look bepalen en de visagie verzorgen.

We kiezen samen welke achtergrond we gaan gebruiken en dan gaan we aan de slag. Afhankelijk van de duur van de fotoshoot kunnen we de achtergrond tussendoor ook wisselen. Dit geeft ook echt verschil in het resultaat.

Tijdens de fotoshoot zal ik tips geven, zodat we de allermooiste versie van jou op de foto zetten.


Het resultaat

Voor het selecteren van de foto's heb ik 2 mogelijkheden:

1. Binnen 2 dagen stuur ik een link met alle goede foto's aan je toe, jij selecteert de mooiste foto's die je wilt bestellen waarna ik deze ga bewerken en naar je stuur via wetransfer. (meest gekozen)

2. Ik kies de mooiste foto's, bewerk deze en stuur deze naar je toe via wetransfer. 

Foto's worden geleverd in kleur en zwart-wit in hoge resolutie, tenzij anders afgesproken

Je ontvangt de bewerkte foto's binnen 1 week na selectie. Bij uitzonderlijke drukte kan dit maximaal 2 weken worden en zal ik dit van tevoren aangeven. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram