Zoekt u een fotograaf in de regio Utrecht voor een toffe fotoshoot?

Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Ik ben een portretfotograaf in de omgeving Utrecht met een eigen fotostudio in Bunnik


Over de fotograaf - Dianne Mathieu

Mijn naam is Dianne Mathieu, ik ben 37 jaar en woon samen met mijn man, 2 honden en 1 kat in Vleuten.

Ik heb al lange tijd een interesse voor fotografie en heb in 2012 mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht. Hier heb ik eerst een aantal jaren op de automatische stand mee gefotografeerd, maar ik wilde toch meer. Zo ben ik me steeds meer gaan verdiepen in fotografie en veranderde de interesse in een hobby die de loop van de jaren steeds serieuzer is geworden.

In 2019 begon ik (als hobby) met mijn eigen fotostudio aan huis en sindsdien heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd, waarbij ik me vooral richt op portretfotografie. 

Het fotograferen van mensen vind ik het allerleukste om te doen en ik heb dan ook als doel om de allermooiste versie van iemand op de foto te zetten. 

Dit kan zowel zijn op een zakelijke foto, een gewone portretfoto (alleen of met familie of vrienden) of een beauty/glamour fotoshoot waarbij je echt even model bent voor een dag en ik ook samenwerk met een professionele visagiste.


Fotostudio in Bunnik

Eind 2020 heb ik de keuze gemaakt om van de hobby toch maar een bedrijf te maken. Al zal het altijd een hobby blijven die ik naast mijn fulltime baan doe. 

Fotograferen zie ik dan ik ook niet als werk, maar als iets wat ik het allerliefste doe.

En omdat het thuis toch wat klein werd, want tja... er komen steeds meer spullen bij (flitsers, achtergronden, reflectieschermen, probs, etc.), heb ik sinds februari 2021 een fotostudio buitens huis. Eerst in Nieuwegein en vanaf 1 augustus 2022 in Bunnik. De volgende stap... Hier heb ik meer ruimte en kan ik helemaal mijn ding doen.

Ik heb er heel veel zin in om samen met leuke mensen mooie foto's te maken.


Eer voor mijn werk als fotograaf

In maart 2021 zijn er voor het eerst (vier) foto's van mij gepubliceerd in twee magazines, waarvan 1 foto zelfs op de cover. Daarna zijn er nog veel publicaties bij gekomen. Een publicatie van een foto is een geweldig mooie eer voor mijn werk en daar ben ik dan ook erg trots op. Nieuwsgierig? Je kunt de foto's vinden in mijn portfolio.


Mogelijkheden fotoshoots

Wil je mooie portretfoto's van jezelf, familie, vrienden, kinderen of zakelijke foto's? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Onder Prijzen vind je de pakketten die ik aanbied. 

In mijn Portfolio vind je foto's die ik heb gemaakt. Je kunt mijn werk ook volgen op Facebook en Instagram.

Benieuwd wat klanten over mij zeggen? Kijk dan naar mijn recensies op Google of Facebook.


Wil je ook portretfoto's van de allermooiste versie van jezelf? Maak dan snel een afspraak en boek je fotoshoot! 
Bekijk meer reviews op Google.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram